FRISS HÍREINK

A héten tovább folytatódott az FTC és partnercsapatai közötti szakmai konzultáció. A Dunakanyar SE részéről Bózsik Dávid vett részt a megbeszélésen. A konzultáció keretein belül többek között Kiss-Baranyi Sándor, az FTC utánpótlás szakmai igazgatója tartott előadást, valamint az U12-es korosztály szakmai képzéséről esett szó.

Február 16-án folytatódott az FTC és partnercsapatai közötti szakmai konzultáció.A Dunakanyar SE-t Szijj Krisztián képviselte a kiskorosztályos-szekciómegbeszélésen, ahol különösen az U7-es és U9-es korosztályok szakmai képzéséről esett szó.A konzultáció keretein belül Kiss-Baranyi Sándor, az FTC utánpótlás szakmai igazgatója tartott még előadást a...

Közlemény

2020.11.13

Kedves Játékosaink, Tisztelt Szülők, Hozzátartozók és Vendégeink!

Egyesületünk két vezetője a Rádió Szentendre, Iránytű című műsorának vendége volt. Az alábbi linkre kattintva hallgatható meg a beszélgetés:

Szeptember 30-a fontos mérföldkő volt a Dunakanyar SE életében. Az legnagyobb szentendrei labdarúgó utánpótlás egyesület ünnepélyes ceremónia keretében régiós kiemelt partneri együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal.A rendezvényt a Dunakanyar SE társelnöke Egervári Zsolt nyitotta meg és megemlítette személyes kötődését a...

Az elmúlt hétvégén 7 mérkőzést játszottak korosztályos csapataink, mely alatt 35 gólt rúgtak játékosaink.

Szeptember 19-én öt korosztályos csapatunk is pályára lépett. Az U12-es és U13-as fiúk az UTE otthonába látogattak, míg az U14-es és U15-ös csapataink a II. kerületi UFC-t látták vendégül a Kőzúzó utcai sportpályán. Külön öröm, hogy most először láthattuk U17-es lány csapatunkat is bajnoki mérkőzésen játszani!

Szeptember 16-án került pótlásra a 2. fordulóból elhalasztott Dunakanyar SE - FC Esztergom U15-ös mérkőzés. Határozott, magabiztos győzelmet arattunk, az egész meccs alatt domináltuk a játékot, Parádés egyéni teljesítmények színezték a csapat teljesítményét. Szép volt fiúk, hajrá Dunakanyar!

A szeptember 12-13-ai hétvégén csapataink négy mérkőzést játszottak. Az U14-es és U15-ös korosztályunk a BVSC otthonába látogatott, ahol két magabiztos győzelmet aratott, míg az U12-es és U13-as csapataink a Vasas Kubala Akadémiát látták vendégül a Kőzúzó utcai sportpályán.

Az első forduló halasztásai miatt csapataink a 09.04-06-i hétvégén kezdték meg a 2020/21-es bajnoki szezont. Nem is akárhogy! Pénteken az U16-os korosztályra épülő U17-es csapatunk remek hajrával 3:0-ra győzött Esztergomban az MLSZ NBIII bajnokságban. Nagyszerű, hogy fizikális hátrányunk ellenére a végén tudtuk a magunk javára billenteni a...