FRISS HÍREINK

Tájékoztatjuk az érdeklődőket és a sportszervezeteket, hogy a Magyar Röplabda Szövetség, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. kérésére Papíralapú Jegyzőkönyvvezetői Tanfolyamot hirdet. A tanfolyamot és vizsgát a tavalyi évben már bevált rendszerben valósítja meg a Magyar Röplabda Szövetség.

Idén is részt vettünk Szentendre város hagyományos jótékonysági programján! Minden idők legtöbb nevezője a jótékonysági Nyuszifutáson! Több mint 800 futó vett részt 2019. április 13-án, a Duna korzón megrendezett, immár hagyományos városi sportrendezvényen. A szervezők, Szentendre Önkormányzata és a Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület nagyon...

Április 13-án került megrendezésre a Dunakanyar Kupa Mini Bajnokság 5 csapat részvételével. Képes beszámolónk következik Pató Ferenc fotóival:

Április 13-án, szombaton részt vettünk az utolsó fordulós OMB II. osztályú tornán, ahol a 2. helyezést szereztük meg. A legjobb játékosnak járó díjat a bírók ezúttal Semsey Eszternek ítélték a csapatból. Az esemény körmérkőzéses rendszerben zajlott, egymás után 4 meccset játszottak a lányok.

Utánpótlás mérkőzéseink eredményei:
MLSZ U14 II. osztály Közép-Nyugat
Dunakanyar SE-Szentendre - Gárdony VSC 5-1
Tahitótfalui Sporttelep
U-13 I. osztály Közép-Nyugat
Viadukt SE Biatorbágy - Dunakanyar SE-Szentendre 2-1
Viadukt SE-Biatorbágy (Kolozsvári utca)
Dunakanyar SE-Szentendre - Soroksár SC 0-0
Dunakanyar SE Sportpálya
U-12 I. osztály Közép-Nyugat...