FRISS HÍREINK

U13 edzőmérkőzés 02.13.
Dunakanyar SE - Vác VLSE 7:2 (2:1)
DSE: Pálfi K. - Vághy M. (Meszlényi Á.), Pál Z. (Lenti B.), Helter M., Pinke B. - Fehér L., Deák M., Gál A. - Szöllősi B., Helter T., Egervári B. (Faházi B.).
Gólszerzők: Pál Z.(2), Faházi B., Helter T., Egervári B., Gál A., Meszlényi Á.

A Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködésével egy napos Coerver®Intro-tanfolyamra kerül sor február 24-én, vasárnap, a Deszki Sportcsarnokban (6772 Deszk, Móra út 2.).

Továbbra is csúcson a szentendreiek! Városunk különleges, hivatásukban, sportban, tudományban kiváló személyeit köszöntötte a Városháza dísztermében Verseghi-Nagy Miklós polgármester 2019. február 8-án. A csúcstalálkozón a Szentendreiek a csúcson kampány tavalyi szereplőinek rendezett fogadást az önkormányzat.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete alap- és középfokú sportmenedzseri tanfolyamot indít. Az alapfokú képzés, melynek jelentkezési feltétele a legalább középfokú iskolai végzettség megléte, március 5-én kezdődik és június 11-én ér véget, míg a középfokú képzés március 7-től május 30-ig tart.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett Amatőr C tanfolyamokat indít 2019 tavaszán a következő helyszíneken és időpontokban: