FRISS HÍREINK

Hőségriadó!

2019.06.14

Szerdától hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK). A legmagasabb szintű, harmadfokú intézkedés vasárnap éjfélig lesz érvényben.
A tájékoztatás szerint hőségriasztást akkor rendelnek el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri vagy meghaladja a 27...

Számos eseményen jártunk, így nagyon sok új fotóval bővült galériánk. Klub menüpontnk alatt a legördíülő lehetőségek között megtalálod a képeket, kellemes böngészést kívánunk!

Batári Csaba:- Az Országos Szupermini Bajnokságon Szegeden megmérkőzött 2-es számú csapatunk is. A csapat tagjai: Varga Szilvi, Pircs Rebi, Aba Kriszti, Landmann Kincső, Dávid Vera, Lehoczki Zsófi és Meszlényi Nóri. A kategóriát, amelyben indultak nem pontozták, de 7 mérkőzésből 6-on teljesítmény alapján állíthatom azt, hogy jobban szerepeltünk,...

Az UEFA EURO 2020 Önkéntes Programjának célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson az UEFA EURO 2020 városaiban. Helyszínenként körülbelül ezer önkéntesre van szükség.

Az utánpótlás bajnokságban az U14-es és U15-ös csapatunk is lejátszotta utolsó mérkőzését, így ezzel teljesen lezárult a 2018/19-es nagypályás labdarúgó bajnokságok. Mindkét csapatunk utazott Székesfehérvárra, a Főnix Parkba, ellenfelünk a Főnix-Gold FC volt.
Az U15-ös gárdánk 5-1-es vereséget szenvedett, így a tabella 12. helyén zártuk az idényt....