FRISS HÍREINK

Mivel a fennálló helyzet miatt edzéseket sajnos nem tudunk tartani, ezért készültünk játékosainknak egy rövid edzésprogrammal, amit otthoni körülmények között, egyedül is el tudtok végezni! Arra kérünk mindenkit, aki teheti, hogy lehetősége szerint minél gyakrabban végezze el a feladatsorokat! A videón megtekinthető anyagok egyesületünk facebook...

Online edzés

2020.03.31

Online feladatok otthoni edzéshez, nyújtáshoz! Te hogyan készülsz a visszatérésre? Ne feledd, tartsd formában az erőnléted!

2020. március 27-én kijárási korlátozást rendelt el a kormány. A lakóhelyek a korlátozás idején csak alapos indokkal hagyhatók el, a kötelező szociális távolság másfél méter. A 65 éven felüliek csak 9 és 12 óra között tartózkodhatnak boltban, gyógyszertárban, amikor másoknak az üzletekbe lépni tilos.

Szerda délután rendkívüli online ülést tartott az MRSZ Elnökségének, amelynek fő témái a Magyar Nemzeti bajnokságokkal és egyéb rendezvényekkel és a válogatott eseményekkel kapcsolatos döntések meghozatala, az MRSZ tisztújító, illetve regionális közgyűléseivel kapcsolatos döntések meghozatala.

Ezúton szeretnénk felhívni a sportszervezetek és a játékosok figyelmét arra, hogy az Országos Sportegészségügyi Hálózat (OSEI) 2020. március 15-i állásfoglalása alapján határozatlan ideig - sem a központi telephelyen, sem vidéken - semmilyen sportorvosi vizsgálat nem végezhető el. A tájékoztató teljes szövege alább olvasható.

Megjelent a korosztályos sport évkönyve - benne jó néhány labdarúgással foglalkozó írással, a sportág teljes körű hazai és nemzetközi eredménylistájával.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége - a hatóságok döntésével összhangban - a mai nappal azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét - átmeneti időre - újabb döntéséig.

Az elmúlt időszakban több olyan rendkívüli intézkedést rendelt el a kormány a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, melyek elengedhetetlen szegmense a közösségi érintkezések csökkentése, esetlegesen azok megszüntetése.