HÍREINK

Nyitás

2021.05.17

Kedves Szülők és hozzátartozók, tisztelt látogatóink!

Adó 1%

2021.04.14

Kedves Szülők és Hozzátartozók!

A Dunakanyar SE-t régiós kiemelt partneri kapcsolat fűzi az FTC-hez, melynek keretén belül került sor szakmai konferenciára a Groupama Arénában. Egyesületünket Egervári Zsolt elnök képviselte. A Fradi Média jóvoltából kis videóban került összefoglalásra a konferencián elhangzottak.

Március 3-án az U14-es csapatunk az MTK-t látta vendégül barátságos mérkőzésen. A végig jó iramú, több kiváló egyéni teljesítményt hozó találkozón végül a mieink 3-1-re győzedelmeskedtek.

A héten tovább folytatódott az FTC és partnercsapatai közötti szakmai konzultáció. A Dunakanyar SE részéről Bózsik Dávid vett részt a megbeszélésen. A konzultáció keretein belül többek között Kiss-Baranyi Sándor, az FTC utánpótlás szakmai igazgatója tartott előadást, valamint az U12-es korosztály szakmai képzéséről esett szó.

Február 16-án folytatódott az FTC és partnercsapatai közötti szakmai konzultáció.A Dunakanyar SE-t Szijj Krisztián képviselte a kiskorosztályos-szekciómegbeszélésen, ahol különösen az U7-es és U9-es korosztályok szakmai képzéséről esett szó.A konzultáció keretein belül Kiss-Baranyi Sándor, az FTC utánpótlás szakmai igazgatója tartott még előadást a...