FRISS HÍREINK

Újabb siker!

2018.08.13

Még egy játékosunk, akire büszkék lehetünk! Kecskeméti Bálint az U17 fiú válogatott kerettagja. Sok esetben a kezdő hatos csapatban is számítanak rá. Gratulálunk!

Már csak két nap és megkezdi Európa-bajnoki selejtezős szereplését a magyar férfi röplabda válogatott. A fiúk már hetek óta készülnek, szerdán délután pedig tétmérkőzésen szeretnének bizonyítani. A 17 óra 45 perckor kezdődő találkozón Macedónia lesz az ellenfél a fővárosban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcsarnokában.

Gratulálunk!

2018.08.13

Nagyon büszkék vagyunk Kinga és Flóri Strandröplabdázásért Sportegyesület igazolt sportolójaként elért teljesítményére és eredményére! GRATULÁLUNK

A mai napon a leányfalui tornateremben megkezdik felkészülésüket mini (U13) és gyerek (U15) csapataink. A jelentkezők listáját facebook csoportunkban, a mellékelt táblázatban lehet megtalálni. Minden nap 8:00 - 8:30 között várjuk a jelentkezőket, ebéd és uzsonna biztosítva!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretén belül ismét lehetőség nyílik Önkormányzatoknak és sportegyesületeknek pályák építésére pályázni oly módon, hogy a beruházások költségeiből a 70%-ot TAO forrásból, a maradék 30%-ot pedig önerőből kell előteremtenie a pályázónak.

Lezárult a pótnevezés is a kedden, a Lupa Beachen (Budakalász, Tó utca 1.) rajtoló utánpótlás országos bajnokság döntőjére. Két női korosztály teljesen betelt és több kategóriában is csak egy két üres hely maradt. A fiúknál viszont sajnos elég foghíjas a mezőny, ez alól az U22-es kategória a kivétel, ahol viszont több nevező volt, mint a lányoknál....