Adó 1%

2021.04.14

Kedves Szülők és Hozzátartozók!

Kedves Támogatóink!

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthettek vele. Az adó 1% felajánlására minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól.

A Dunakanyar SE labdarúgó szakosztályában jelenleg közel 300 AKTÍV utánpótláskorú gyermeknek biztosítjuk a lehetőséget a mozgásra, az egészséges életmódra, a szakmai fejlődésre. Sporttelepünkön egy nagyméretű füves, valamint egy-egy nagy- és kisméretű műfüves pályán tartjuk a foglalkozásokat.

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy támogassa személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával egyesületünket, hogy a nálunk focizó gyerekeknek folyamatosan javuló körülményeket biztosíthassunk!

Hivatalos információk az adó 1%-ának felajánlásához

Elektronikus úton

- az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy

- az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 20EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papír alapon postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján lehet benyújtani

- a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,

- az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,

- a 20EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá

- amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Felhívjuk szíves figyelmeteket arra, hogy a felajánlás határideje 2021. május 20.

A Dunakanyar SE adószáma: 18703667-1-13

Támogatásotokat előre is köszönjük!

Dunakanyar SE vezetősége