U13 futsal: Egervári Zsolt értékelése

2019.02.27

U13-as futsal csapatunk és egyben szakmai igazgatónk, Egervári Zsolt értékelte a találkozókat:

Február 23-án, szombaton Mogyoródon mindkét U13-as csapatunk érdekelt volt az U13 futsal bajnokság első negyeddöntőjében, hiszen mindkét gárdánk megnyerte a csoportját. Önmagában nagy siker, hogy két csapatunk is így szerepelt az eddigiek során.
A negyeddöntőben a Jászberény és a visszalépő Sze-fi LSE helyére beugró Lurkó FC Gyál csapatával mérkőztek csapataink, no meg egymással - mindjárt az első találkozón. Ezen az összecsapáson magas színvonalú és nagy iramú meccsen 2:2-es döntetlen született. Az I. csapatunk ezek után javuló játékot mutatva könnyedén győzte le a gyáliakat (5:1), majd a DKSE II. óriásit küzdve az utolsó percekben maradt csak alul a Jászberénnyel szemben (2:4). Sajnos a sorsolás nem volt kegyes a II. csapathoz, ugyanis szünet nélkül kellett újra pályára lépni és a játékosaink igencsak elfáradtak, ami azt eredményezte, hogy a Lurkó FC ellen 5:3-ra alulmaradtak a fiúk. Az utolsó találkozón a DKSE I. a csoportdöntőt játszotta így a Jászberény ellen. Nagyon örömteli és bíztató, hogy itt játszottunk a legjobban és semmilyen kétséget nem hagytak a fiaink affelől, hogy melyik a jobb együttes. A csapatunkat hátulról vezérlő Nagy László, a kapuban remeklő Pálfi Kristóf és a gólra törően játszó Gál Ambrus vezényletével 4:1-re győztünk, így megnyerte ez a csapatunk a csoportot, bejutott a jövő hétvégi döntőbe és továbbra is veretlennek mondhatja magát az egész sorozatban.
Mindkét együttesünkben játszó összes játékosunknak gratulálhatunk. Szép volt fiúk, reméljük a jövő hét végén is hasonlóan népes szurkolótábor segíti majd a döntőben a csapatot!

Gratulálunk srácok! Hajrá Dunakanyar!