U13 edzőmérkőzés: Dunakanyar SE - Vác VLSE

2019.02.15

U13 edzőmérkőzés 02.13.
Dunakanyar SE - Vác VLSE 7:2 (2:1)
DSE: Pálfi K. - Vághy M. (Meszlényi Á.), Pál Z. (Lenti B.), Helter M., Pinke B. - Fehér L., Deák M., Gál A. - Szöllősi B., Helter T., Egervári B. (Faházi B.).
Gólszerzők: Pál Z.(2), Faházi B., Helter T., Egervári B., Gál A., Meszlényi Á.

Bár csapatunkban ezúttal is volt hiányzó végre viszonylag jól fel tudtunk állni. Az ellenfél az NBI közép-keleti csoportjának 8. helyén áll az őszi szezon után, tehát a felkészülési időszakunk eddigi legerősebb ellenfelével találkoztunk. A mérkőzés jó tempójú és helyenként kifejezetten színvonalas játékot hozott. A srácaink jól kezdtek és az egész mérkőzés alatt koncentráltan, harcosan, jól futballoztak. Az első 15 percben 5 százas ziccert dolgoztunk és hagytunk ki, amikor is Helter Tomi egy nagyszerű bal lábas bombával bevette az ellenfél kapuját (1:0), majd Gál Ambi húzta át jobbról balra és lőtt a kapuba 5 méterről (2:0), a félidő vége előtt egy jó labdakihozatal után saját térfélen elveszített labdából szépített a Vác (2:1).
A második félidő eleje kicsi lassabban indult a fiainknak, így jól jött Egervári Berci bombagólja (3:1), ami után még egy beadás után szépíteni tudott az ellenfél (3:2). Ezt követően azonban már nem volt megállás. Előbb Meszlényi Áron lőtt gólt egy jó csel után (4:2), majd Faházi Bendi (5:2), végül Pál Zaló zörgette meg kétszer is a piros-kékek hálóját, beállítva így a 7:2-es végeredményt. Örömteli, hogy ezen a találkozón játszottunk a legjobban a felkészülési mérkőzések közül, az is igaz, hogy itt is volt rá a legnagyobb szükség. Jó csapatot magabiztosan múltunk felül és sok gyakorolt dolgot visszakaptunk a fiúktól, így elégedettek lehetünk. Megtérülni látszik az edzésmunka!
Szép volt Fiúk! Hajrá Dunakanyar!

                                                              - Egervári Zsolt, szakmai igazgató beszámolója.