U13-as csapatunk újabb 3 pontot szerzett

2019.03.28

Az U13-as első osztályú bajnokságban a tavaszi szezonban jelenleg 4 mérkőzés alatt meg nem találtunk legyőzőre, 3 győzelem és 1 döntetlen a mérlegünk, összesen csak 4 gólt kaptunk, viszont 8-t rúgtunk. A tegnapi nap folyamán Dorogra utazott csapatunk.
A mérkőzés tapasztalatairól Egervári Zsolt U13-as csapatunk vezetőedzője számolt be.

A hétközi mérkőzés első félideje kapkodó játékot és sok technikai hibát hozott. Játékosaink lassan gondolkodtak és sokszor rossz döntést hoztak. A párharcokba sem úgy mentünk bele, így nem is érdemeltünk vezetést.
A szünetben rendbe raktuk a fejeket és ez gyorsan meg is hozta az eredményt. A 43. percben Helter Tomi lépett vissza egy előreadott labdára és a felezővonal környékéről kitűnően indította a jobb szélen felfutó Faházi Bendit, aki levitte az alapvonalra és precízen tálalt az ötösön berobbanó Egervári Berci elé; ő pedig egyből a kapuba passzolt (0:1). Igazán korszerű támadás volt. Maradtunk lendületben és bár sok helyzetünk nem volt, inkább a dorogi térfélen pattogott a labda. A hazai csapatnak komoly lehetősége nem akadt, egy-egy előreívelt labdából illetve szabadrúgásból próbáltak veszélyeztetni. A vége előtt egy bal oldali kavarodás után Gál Ambrus elé került a labda, aki a 16-os csücskének környékéről a kapus fölött a hosszú sarokba vágta (0:2).
Fontos, hogy nincs könnyű mérkőzés, ezt minden játékosunknak meg kell értenie. A hozzáállásunk, a koncentrációnk nem volt megfelelő ez első játékrészben, a hibák nagy része ebből fakadt. Nagy érték, hogy tudtunk váltani és a második félidőben egy kicserélt Dunakanyaros csapatot láthattunk, amely így meg is tudta nyerni a találkozót. Szép volt fiúk és újra csak köszönet a csapatot bíztató Szülőknek!