Támogassa a Nemzetközi Röplabda Hírességek Csarnokát!

2020.05.08

Segítségre van szüksége a Nemzetközi Röplabda Hírességek Csarnokának, amelynek két magyar is a tagja. A legtöbb kulturális intézményhez hasonlóan a röplabdás Hall of Fame-et is komolyan sújtotta a koronavírus-járvány.

A múzeum bezárása és a tervezett négy rendezvény március 12-i lemondása több mint 11.000 dolláros jövedelemkiesést okozott. A Nemzetközi Röplabda Hírességek Csarnokának működtetői ezért segítséget kérnek azoktól, akik az adományozást megengedhetik maguknak, és segítenének abban, hogy a szervezet továbbra is minden érdeklődőnek meg tudja mutatni ennek a nagyszerű sportágnak a történetét, és biztosítsa a program folytatását a következő generációk számára.

A TÁMOGATÁSOKAT AZ IVHF HONLAPJÁN KERESZTÜL LEHET ELKÜLDENI!

Az IVHF Massachusetts-ben, Holyoke-ban található, amely a röplabda szülőhazája. A Nemzetközi Röplabda Hírességek Csarnoka egy független, non-profit szervezet, amelynek feladata a röplabda sportág emlékeinek megőrzése és segítése minden szinten - férfiak és nők, amatőrök és profi játékosok, edzők és közreműködők, hazai és nemzetközi szinten egyaránt. A Hírességek Csarnokában 24 ország több mint 140 neves röplabdás személyisége - magyar részről dr. Kotsis Attiláné Gabi néni és dr. Holvay Endre - is megtalálható. Minden évben több ezer ember látogat el a Hírességek Csarnokának múzeumába, hogy megtekintse a kiállításokat. A Hírességek Csarnoka, évente tucatnyi ifjúsági, középiskolai és kollégiumi versenyen és programon keresztül működik.

hunvolley.hu