Szentendreiek a csúcson - gratulálunk!

2019.02.11

Továbbra is csúcson a szentendreiek! Városunk különleges, hivatásukban, sportban, tudományban kiváló személyeit köszöntötte a Városháza dísztermében Verseghi-Nagy Miklós polgármester 2019. február 8-án. A csúcstalálkozón a Szentendreiek a csúcson kampány tavalyi szereplőinek rendezett fogadást az önkormányzat.

kampány tavalyi szereplőinek rendezett fogadást az önkormányzat.

A kampány 2016-ban, Gyürk Dorottya kulturális alpolgármester ötlete nyomán indult el, mára a Lokálpatrióta Program szerves része. A koncepció lényege, hogy a szentendreiek ne csak a múlt jeles személyiségeit ismerjék, hanem találkozzanak a ma hőseivel, példaképeivel is.

A gálán a vendégeket a Vujicsics Tihamér Zeneiskola Fúvószenekara, a TIHI WIND BAND műsora köszöntötte Czifra Gergely vezényletével, majd Verseghi-Nagy Miklós polgármester mondott köszöntőt, és átadta a meghívottaknak a város ajándékait. Beszédében kiemelte, hogy: "A tehetség áldás, de önmagában a sikerekhez nem elég, kell a szorgalom és az elköteleződés is, hogy az ember csúcsra jusson."

A Szentendreiek a csúcson tavalyi résztvevői között ezúttal is érintettek vagyunk:

Törköly Kingának, a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója" cím többszörös birtokosának, országos bajnok strandröplabdázónak gratulálhatunk!

forrás: szentendre.hu