Suliröpi és KMO fordulók - röplabda beszámolók

2019.12.11

December 8-án, vasárnap került megrendezésre a Suliröpi 2. fordulója. A tornán 15 csapat 100 fő létszámmal vett részt, a program reggel 9-től délután 4-ig tartott. A legjobb csapatok ádáz küzdelmet vívtak minden egyes pontért, a döntőt végül egy fiú és leány csapat vívták, egyenrangú félként. Jó hangulatban telt a vasárnap, gratulálunk a résztvevőknek és a szervezőknek!

A KMO U17-es sorozat elmúlt fordulójában az MTK csapatát fogadtuk Dunabogdányban. Szoros szetteket játszottunk ellenfelünkkel, de a rossz nyitásfogadásokon csúszott el a meccs. Két szettet csak 2-3 ponttal vesztettük el, de volt, amikor 6 ponttal is vezettünk. Bár voltak szép megoldások, de az eredmény 3:0 lett. 

December 7-én Dunabogdányban klubunk U15-ös csapata KMO mérkőzést vívott az MTK együttesével. A Dunakanyar SE keretét zömével 13 éves korosztályú fiatalok alkották, így az elsődleges célunk az volt, hogy a 6-os játékot gyakoroljuk és szokjuk a nagyobb pályát. Az eredmény is jelezte az erőfölényt, 3-0-ra kaptunk ki, de most ennél fontosabb volt, hogy helyenként ötletesen és jól játszottak a lányok. Gratulálunk mindenkinek!