Röplabda: Szakemberünk, Batári Csaba az Eb-selejtező stábjában!

2020.01.08

Az ifjúsági válogatottak januárban szerepelnek az Eb-selejtezők első fordulójában - ami egyben MEVZA-torna lesz.

A Kőnig Gábor által irányított lánycsapat Tatán készült a január 9-11-én a horvátországi Zadarban esedékes tornára, ahol Izraellel, Szlovéniával, valamint Szlovákiával szerepelnek egy csoportban. A csoportból az első kettő az elődöntőbe jut, a többiek az 5-8. helyért játszanak, s a tornáról az első helyezett közvetlenül kijut az augusztusi montenegrói Európa-bajnokságra, a 2-5. helyezett pedig majd áprilisban, a második fordulóban folytatja a küzdelmeket.

A leány ifjúsági válogatott kerete: Darvas Hanna, Imre Zsófia, Kindrusz Doroti, Kucsera Jázmin, Ligárt Anna, Märcz Mira, Radnai Lili, Radnai Csenge, Regős Fanni, Rieder Evelin, Sinka Dalma, Stankovics Alinda, Szatmári Júlia, Tóth Luca, Turcsányi Zita.

A szakmai stáb: Kőnig Gábor (szövetségi edző), Batári Csaba, Csépke Gábor (edző), Soós Ivett (erőnléti edző), Soós Adrienn (masszőr)

A csapat csoportmérkőzései:

Január 9. 11:30 Magyarország - Izrael

Január 9. 19:30 Magyarország - Szlovénia

Január 10. 11:30 Magyarország - Szlovákia

Büszkeséggel tölti el klubunkat és gratulálunk, hogy röplabda szakosztályunk fiatal szakembere, Batári Csaba a nívós nemzetközi program szakmai stábjának tagja!