Rendkívüli közlemény!

2020.03.15

Az elmúlt időszakban több olyan rendkívüli intézkedést rendelt el a kormány a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, melyek elengedhetetlen szegmense a közösségi érintkezések csökkentése, esetlegesen azok megszüntetése.

Annak érdekében, hogy sportolóink, azok hozzátartozóik, illetve egyesületünk dolgozóinak egészségét megvédhessük, a DUNAKANYAR SPORTEGYESÜLET azonnali hatállyal felfüggeszti az edzéseket és minden más programját valamennyi korosztálya esetében! Az intézkedés egyelőre határozatlan időtartamra vonatkozik és visszavonásig érvényben marad. Bízunk benne, hogy az átmeneti időszak minél rövidebb ideig fog tartani. Addig sem maradnak sportolóink mozgás nélkül, hiszen szakembereink korosztályokra lebontott, otthon is elvégezhető feladatokkal segítik minden sportolónk fejlődését. Természetesen, amint a veszély elhárult és a jelenlegi egészségügyi helyzet rendeződik, képzéseinket és edzéseinket folytatni fogjuk!

Tisztelettel:

Batáriné Balázs Erzsébet

elnök

A DUNAKANYAR SPORTEGYESÜLET fenti intézkedései előtt már több olyan meghatározó döntés született a kormány és a sportági szövetségek részéről, melyek nagyban befolyásolták rendeletünket:

Magyar Röplabda Szövetség

- minden felnőtt és utánpótlás bajnoki vagy egyéb MRSZ és BRSZ által szervezett mérkőzés, torna további fordulóit 2020. április 03-ig felfüggesztjük.

- az év hátralévő eseményeiről a mai napon nem lehet felelős döntést hozni. Ezen rendezvények megtartásáról vagy törléséről a további kormányzati döntések alapján tudunk határozni.

Magyar Labdarúgó Szövetség

- a kormány határozata szerint március 16-tól új oktatási rend lép életbe az országban

- a grassroots intézményi és egyesületi programok (Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényei (tornák, fesztiválok) határozatlan ideig már felfüggesztésre kerültek

- a Dunamenti Iskola Gyermek Liga a tornasorozata az összes eseményét elhalasztotta

- az MLSZ március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes (U12-19) utánpótlás-korosztályú bajnokságát

Fontos kiemelnünk, hogy a játékosok és hozzátartozóik, illetve stábunk együttműködése elengedhetetlen, éppen ezért kérjük, hogy a következő napokban fokozottan figyeljék honlapunkat, ahol további részletekkel és fontos információkkal fogunk jelentkezni a folyamat alakulásáról!

Mindenkinek köszönjük a megértést és a türelmet!