OMB torna, szupermini felkészülési program - röplabda beszámolók

2019.12.16

Hétvégén OMB II. osztályú tornán vettünk részt Budakeszin, ahol a lányok 3 meccsen 3-0-s aránnyal nyertek. A negyedik mérkőzést ugyan elveszítették 2-1-re, de összesítésben az első helyet szerezték meg, így a 2019-es évet tornagyőzelemmel zártuk! Bartha Kristóf edzői értékelése:

- Ezen a tornán a játék élvezete és az összetartás, a csapategység volt a fő szempont, amit fontosnak tartottam! A lányok hétről-hétre fejlődnek és ügyesednek, büszke vagyok rájuk. A torna játékosa Kákai Anna volt, aki nem csupán ügyesen játszott, hanem az önfeláldozásról és a csapatszellemről is példát mutatott!

Szupermini "A" csapatunk ezúttal egy budapesti felkészülési tornán vett részt a Pénzügyőr SE sportcsarnokában. Az eseményt Nagy Gabriella értékelte:

- A nyolccsapatos versenyen két csoportra osztották az indulókat. A csoportunkban három mérkőzésből kettőt nyertünk: a KSE B és a Pénzügyőr SE B csapatát sikerült felülmúlni. A Lőrinc 2000 SE A csapatával szoros meccset játszottunk, de most ők voltak a szerencsésebbek, így csoportmásodikként jutottunk tovább. A keresztjátékban a Pénzügyőr SE A csapata diadalmaskodott ellenünk. A 3-4. helyért újra a Lőrinc SE csapatával kerültünk szembe, ahol bár kis csapatunk gyönyörűen küzdött, de így is alulmaradtunk. Nagyon szépen játszottunk, folyamatosan egyre többet fejlődünk. Gratulálok a csapatnak!