Megvannak a Nemzetek Ligája idegenbeli meccshelyszínei

2018.06.15

A magyar férfi labdarúgó-válogatott szeptemberben egyszer, októberben pedig kétszer lép pályára idegenben a Nemzetek Ligájában. Szűk 3 hónappal az első mérkőzés előtt az ellenfelek tájékoztatták az MLSZ-t az idegenbeli mérkőzések helyszíneiről.

A Georges Leekens vezette nemzeti együttes szeptember 8-án a finnországi Tamperében kezdi meg szereplését az UEFA új, válogatottak számára kiírt sorozatában. A mérkőzés helyszíne a Ratina Stadion lesz. Három nappal később a görögöket fogadjuk a Groupama Arénában, azonban - ahogy arról korábban részletesen írtunk - ez a mérkőzés egy korábbi UEFA-büntetés miatt zártkapus lesz.

Októberben két idegenbeli találkozót játszik a válogatott. Október 12-én a görögökhöz látogat a csapat Athénba, ahol az Olimpiai Stadion lesz a mérkőzés helyszíne, majd a görög fővárosból egyenesen Tallinnba utazik a válogatott, hogy 15-én az A. Le Coq Stadionban mérkőzzön meg Észtország legjobbjaival.

A Nemzetek Ligája csoportküzdelmeinek zárásaként novemberben - először 15-én - az észteket fogadjuk a Groupama Arénában, majd három nappal később ugyanitt Finnország válogatottjával játszunk.

Az MLSZ a jegyárusítást minden mérkőzésre körülbelül egy hónappal az adott mérkőzést megelőzően kezdi meg, idegenbeli meccsek esetében ez azonban a külföldi partnertől is függ. A válogatottakat érintő hírekhez hasonlóan a jegyárusítás információiról is az MLSZ honlapjáról, illetve közösségi médiás felületeiről lehet a leggyorsabban értesülni. 
mlsz.hu