Labdarúgás: szakmai értékelések a győzelmek után

2019.10.16

U13 NBI bajnokság
Dunakanyar SE - BVSC-Zugló 7:2 (3:0)

Összeállítás: Boros - Meszlényi, Turi, Zöld, Krajcsovits (Kulcsár) - Pinke, Lőrincz, Nagy J. - Bergmann (Kalmár), Egervári B., Acsai.

Góllövők: Egervári B.(2), Acsai, Turi, Lőrincz, Pinke, Kalmár.

Egervári Zsolt, szakmai igazgató:


- Ügyes csapattal találtuk szembe magunkat a vasárnap délelőtti bajnokin, hazai pályán. A vendégek eddig ugyan nem szereztek pontot a bajnokságban, de tudatosan próbáltak játszani, amennyire engedtük őket. A találkozót jól kezdtük, Nagy Jancsi ügyeskedése után Acsai Dani szerzett gólt közelről a 4. percben (1:0), pár perccel később pedig Turi Áron fejelt szögelt után a jobb sarokba (2:0). Újabb néhány perc elteltével Egervári Berci támadta le az ellenfelét, akitől elvette a labdát, majd a hálóba lőtte (3:0). A félidőben továbbra is fölényben maradtunk, bár az ellenfél egy-egy hibánkat követően el-eljutott a kapunkig. A második játékrészt újra jól kezdtük, mégis 10 perc után egy könnyelműségünket követően gólt lőtt a vendégcsapat (3:1), együttesünk azonban nem remegett meg, és az utolsó 10 percben Pinke Beni (4:1), Lőrincz Bálint (5:1), Egervári Berci (6:1) révén rendesen megterheltük az ellenfél hálóját. Egy játékvezetői tévedést követően nem rendeződtünk hátul, amiből gólt kaptunk (6:2), de az i-re a pontot mégis mi tettük fel. Az eddig kevesebb lehetőséghez jutó Kalmár Zalán 10 méterről a léc alá vágta a labdát (7:2). Gratulálhatunk a srácoknak, hiszen egy ügyes csapatot győztünk le ezen a napon! Külön öröm, hogy a góllövőlistát 6 forduló után Egervári Berci 10 találattal holtversenyben vezeti. Köszönjük a csapatot támogató Szülők, Hozzátartozók támogatását!

U13 NBI bajnokság
Dorogi FC - Dunakanyar SE 0:5 (0:2)
Összeállítás: Boros (Theisz) - Meszlényi, Turi, Zöld, Krajcsovits (Farkasdy) - Pinke, Lőrincz, Nagy J. - Bergmann (Kalmár), Acsai, Egervári B.
Góllövők: Egervári B.(2), Nagy J.(2), Bergmann.


Egervári Zsolt, szakmai igazgató:

- A hétvégéről elhalasztott mérkőzést csapatunk egy kicsit lassan és álmosan kezdte, de az első gólunk után állandósuló fölényünk előbb-utóbb további gólokat eredményezett. A második félidő elején még próbálkozott a hazai gárda, de a végére csapatunk ilyen arányban is teljesen megérdemelten diadalmaskodott, ezzel az eredménnyel pedig felléptünk a képzeletbeli dobogóra a tabellán. Szép volt fiúk!