Közlemény

2020.11.13

Kedves Játékosaink, Tisztelt Szülők, Hozzátartozók és Vendégeink!

A járvány sajnos olyan méretet öltött, hogy több játékosunk, stábtagunk érintettsége miatt immár több korosztályunk bajnoki mérkőzéseit is el kellett halasztanunk a bajnoki szezon kezdete óta. Szeretnénk jelezni, hogy számunkra elsődleges fontosságú az egészség megőrzése, és úgy látjuk, hogy jelen helyzetben nincs más lehetőségünk, mint ezeket az óvintézkedéseket meghozni. Reméljük, hogy mihamarabb enyhül a helyzet és minden adott lesz, hogy ismét visszaálljon az eredeti állapot.

Ennek megfelelően tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunakanyar Sportegyesület vezetésének döntése értelmében a COVID19 vírushelyzet miatt, a játékosok, a stáb, az összes munkatársunk egészségének megőrzése érdekében az alábbi intézkedéseket foganatosítjuk, melyben kérem segítő közreműködésüket.

2020.10.24-től kezdődően a hazai (Szentendre, Kőzúzó utcai sportlétesítményünk területén rendezendő) utánpótlás eseményeinket, bajnoki mérkőzéseinket zárt kapuk mellett, nézők, szülők, hozzátartozók, kísérők jelenléte nélkül bonyolítjuk le.

Ez érinti az összes Bozsik rendezvényünket (fesztiválok, tornák), továbbá a bajnoki mérkőzéseket: (fiú U12-13 / U14-15 / U17-19, leány: U17).

Ennek megfelelően a Kőzúzó utcai sporttelep területére az adott eseményen résztvevő játékosok, közvetlen segítőik, edzők, orvos, masszőr, és a játékvezetők léphetnek be.Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tisztelettel,

Dunakanyar SE vezetősége