Klubunk töretlenül sikeres - újabb játékosok kerültek kiemelt akadémiára!

2019.02.11

Örömmel számoltunk be arról a sikerről néhány héttel ezelőtt, hogy korábbi tehetséges labdarúgónk, Nagy Zoárd profi szerződést írt alá a Vasas FC felnőtt csapatánál, a napokban pedig újabb két tehetséges játékosunk került a Vasas Kubala Akadémiához.

Egyesületünk megalakulása óta szem előtt tartja, hogy a kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiataloknak megadja a lehetőséget a magasabb osztályban való kibontakozásra. Említhetnénk a Győrben - NBII-ben - futballozó Erdélyi László vagy a paksi NBI-es Papp Kristóf esetét, vagy éppen a korosztályos válogatott - az NBI-es Újpest FC együttesét is megjárt - Ádám Eriket, de a nem távoli múltból rögtön itt van a tavalyi három játékosunk sikere is, hiszen Bonifert Máté, Jármy Botond és Farkas Gábor kiemelt akadémián, azóta már a Vasas Kubala Akadémia színeiben futballoznak.

Deák Ferenc és Kangyal Huba egyaránt 2003-ban születtek. Huba eddigi pályafutása során 101 alkalommal lépett pályára, 81 mérkőzésen kezdő játékosként, 82 alkalommal pedig be is talált az ellenfelek hálóiba! Ferenc szintén 101 találkozón szerepelt keretben, ebből 95 meccsen számított rá a kezdő tizenegyben trénere, amit a játékos 61 alkalommal góllal hálált meg. Biztosak vagyunk benne, hogy hallunk még korábbi labdarúgóinkról! Sok sikert fiúk!