Július 24-től MLSZ Grassroots C tanfolyamra lehet jelentkezni

2018.07.23

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett, TAO támogatás igénybe vételének lehetősége nélkül - MLSZ Grassroots "C" labdarúgó edzőképző tanfolyamokat indít 19 megyei és egy budapesti helyszínen, melynek a jelentkezési felületét 2018. július 24-én, kedden 12 órakor nyitják meg.

Nagyon fontos tudnivaló, hogy tanfolyamonként csak az első 50 fő regisztrációját fogadja el a rendszer, melyet egy felvételi eljárás követ, ami után csak 24 fő hallgató nyer sikeres felvételt a képzésre.

A jelentkezési felületet 2018. július 24-én, kedden 12 órakor nyitják meg - várhatóan nagy érdeklődés mellett.

Minden további lényeges és fontos információt, a jelentkezési felületet, valamint a részletes jelentkezési protokollt az alábbi oldalon találja meg: https://portal.coacheducation.hu/uj-az-mlsz-edzokepzo-kozpontja-grassroots-c-tanfolyamokat-indit-19-megyei-budapesti-helyszinnel/

További tájékoztatást az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság grassroots koordinátorától az alábbi elérhetőségeken kérhetnek: Ander Enikő, telefon: +36 30 827 4054; e-mail: ander.eniko@mlsz.hu.

pest.mlsz.hu