Januárban kreditpontgyűjtő konferencia Budapesten

2020.01.13

A Magyar Labdarúgó Szövetség kreditpontgyűjtő konferenciát tart Budapesten UEFA PRO, Elite Youth A, UEFA A és UEFA B licences edzők részére 2020. januárjában.

A konferencia témája délelőtt: Eszmecsere a teljesítmény optimalizációjáról (mentális aspektusok)

Vendég előadó: Franck Thivilier

A konferencia témája délután: Klubstratégia és szakmai munka összehangolása

Vendég előadó: Dr. Dobos Barna

Az időpont: 2020. január 21., 09:00-16:30. (Kezdés előtt a regisztráció érvényesítésére 08:15-től van lehetőség.)

Helyszín: Ludy ház (Lurdy mozi termében), 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Regisztrációs létszám limit: 450 fő

Regisztráció: mok.mlsz.hu felületén történik.

Regisztrációs határidő: 2020. január 14. (kedd) 18.00 órától 2020. január 20. (hétfő) 18 óráig. (A rendszer a 450. sikeres jelentkezést követően már nem fogad be regisztrációt!)

A konferencia képzési díja: 5 000,-Ft. Amennyiben a képzési díjat magánszemély fizeti be/utalja át, az MLSZ számlát csak abban az esetben állít ki, ha azt a mok@mlsz.hu e-mail címen kéri!

A konferencia díjának befizetése:

- a MOK rendszeren keresztül felkínált kártyás fizetéssel (a MOK rendszer azonnal látja és küldjük a QR kódot),

- átutalással az MLSZ az OTP 11707024-20484068-00000000 számlaszámára. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét, adóazonosítóját. (ha egyesület fizeti be, akkor az egyesület adószámát is), és a konferencia eseménykódját, amely KPTKONF2001. Amennyiben az átutalási bizonylatot feltölti a MOK rendszerbe, akkor a QR kódot hamarabb megkapja, mint az átutalás megérkezne az MLSZ számlájára.

A sikeres fizetést követően, illetve az utalási bizonylat feltöltését, illetve beérkezését követően a rendszer QR kódot küld, amelyet telefonján, vagy kinyomtatva hozzon magával!

Konferencia kód: KPTKONF2001

A konferencia részvételért az MLSZ Edzőképző Központ 10 kreditpontot ír jóvá.

Kérjük a kollégákat, hogy amíg nem regisztrált a MOK rendszerben a továbbképzésre, ne fizesse be a konferencia díját, mert előfordulhat, hogy késői regisztráció esetén a rendszer már lezár. Ilyenkor a befizetett díjat visszautaljuk!

Akinek nem sikerül a regisztrálás a MOK rendszeren keresztül, valamint a befizetés igazolásának hiánya miatt nem kap QR kódot. A TOVÁBBKÉPZÉSRE HELYSZÍNI REGISZTRÁCIÓ NINCS!

Hasznos tudnivalók:

Aki már regisztrált a MOK felületre:

- lépjen be a saját személyes MOK oldalára,

- a továbbképzések felületre kattintva tud jelentkezni,

- az "adataim" fül alatti sorban pedig "befizetek" fülre kattintva lehetősége nyílik a fizetési módot kiválasztani.

Aki még nem regisztrált a MOK felületre:

A mok.mlsz.hu oldalra regisztráljon be (a regisztrációnál a coacheducation. hu oldalon használt névvel és e-mail címmel regisztráljon!). A sikeres regisztrációt követően a regisztráció során megadott e-mail címre kap egy visszajelző e-mailt és egy belépési jelszót. A továbbiakban már a MOK felületen regisztráltakra vonatkozó eljárást kell alkalmazni.

pest.mlsz.hu