Hétvégén mini korosztályaink léptek pályára

2018.04.14

Múlt hétvégén mini korcsoportjainkon volt a sor mindkét nap. Szombaton Győrben szerepeltünk a PEZ Kupán, ahol első csapatunk a nyitó mérkőzést sajnos szoros szettekben elvesztette.

-Kicsit gyámoltalanul, megilletődve kezdtük a játékot megint, szerencsére a többi meccsen már mi kerültünk fölénybe és nem engedtük át a győzelmet ellenfeleinknek. Így egyetlen vereséggel a negyedik helyezést értük el - számol be a program részleteiről Batáriné Balázs Erzsébet szakosztályvezető, edző.

-Második csapatunk még szinte kezdőnek számít a röplabdázásban, de az alap játékot időnként már egészen jól kivitelezték. Sikerült szetteket és meccset is nyerniük. Csak így tovább!

Vasárnap az MTK pályán - OMB fordulón - vettünk részt.

-Nagyon visszafogottan, közönyösen játszottunk, hiányzott a játék öröme, a tűz, a küzdés és egymás biztatása. Gondot okoztak az alap érintések, gondolok itt egy egyszerű kosár- és alkarérintésre. Nehezen tudtunk ráhangolódni a meccsekre és sok hibával játszottunk. Kivételként megemlíteném Munkácsi Rékát és Engin Lilit, akik próbálták felrázni a csapatot. Igaz, hogy erős volt a mezőny, de ez nem lehet felmentés számunkra, a mutatott játéknál már sokkal többet tudunk. Ezen a hozzáálláson változtatni kell és sokkal lelkesebben, harcosabban kell pályára lépni a jövőben!