Figyelem - klubintézkedés a röplabda szakosztálynál!

2020.03.13

Kedves Szülők és Játékosaink!

Az alábbi szakszövetségi határozat és a kialakult járványügyi helyzet alapján, egyesületi szinten az általunk tovább gondolt óvintézkedések az alábbiak szerint alakulnának:

- jövő heti edzéseket és versenyek (2020.03.16 - 03.22) elmaradnak.

- a 2020.03.14-15 hétvégi mérkőzéseket a Magyar Röplabda Szövetség elhalasztotta.

Amennyiben támogatjátok a kezdeményezést, kérlek jelezzetek vissza a kiküldött email-értesítőkre! A támogató visszajelzések mellett a véleményeteket is megírhatjátok az üggyel kapcsolatban "válasz mindenkinek" formátumban.

Folyamatosan figyelve a járványügyi helyzet változását és a Magyar, illetve a Budapesti Röplabda Szövetség hivatalos tájékoztatásait, a következő hétre (2020 március 23 - 29) vonatkozóan időben küldünk értesítést.

Friss információkat a honlapunkon is megtaláljátok

https://www.dunakanyarse.hu/hireink/

Várjuk a visszajelzéseiteket!

SZAKSZÖVETSÉGI HATÁROZAT

A Magyar Röplabda Szövetség és a Budapesti Röplabda Szövetség 2020. március 11-től - a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendelete alapján - felnőtt és utánpótlás bajnokságaiban, illetve az általa szervezett egyéb sportrendezvényein további intézkedésig a következőket rendeli el:

Minden felnőtt és utánpótlás bajnoki vagy egyéb MRSZ és BRSZ által szervezett mérkőzés, torna további fordulóit 2020. április 03-ig felfüggesztjük.

Az év hátralévő eseményeiről a mai napon nem lehet felelős döntést hozni. Ezen rendezvények megtartásáról vagy törléséről a további kormányzati döntések alapján tudunk határozni.

Egyéb kérdések a korábbi tájékoztatásoknak megfelelően érvényben maradnak!

Fentiek a kihirdetés időpontjától, visszavonásig érvényesek!