EURO 2020: remek álláslehetőségekre várják a pályázókat

2020.01.14

Számos izgalmas munkalehetőségre lehet még pályázni az en.mlsz.hu/career oldalon, többek között a transzport-csapatba, ahol a Magyarországra érkező delegációk utazását szervezik a tagok. Az itt dolgozók fő feladata a járművek koordinálása, egészen onnantól, hogy a csapatok, vendégek, delegációk megérkeznek az országba.

Molnár Bertalan már elkezdte a munkát a team services területén:

- A kapcsolatot már korábban felvettük a csapatokkal, azokkal, akik már biztosan pályára lépnek nálunk, és azokkal is, akik csak opcionálisan érkezhetnek Budapestre. Vannak csapatok, amelyek csak a csoportkörük városaira koncentrálnak, több nemzet viszont már most meglátogatja az összes lehetséges helyszínt, végig járva a döntőig vezető lehetséges útvonalakat. A mi feladatunk megszervezni többek között, hogy a válogatottak mindent rendben találjanak az edzőpálya-szálloda-stadion háromszögön belül.

A ceremóniákon való közreműködéssel, asszisztensi munkakörben is be lehet csatlakozni az Eb rendezésébe; továbbá logisztikus pozíciókra is lehet pályázni, csakúgy mint a médiával, marketinggel, a vendéglátással kapcsolatos feladatokra. Keresik még azt a munkatársat is, aki a stadionba való biztonságos bejutás felelőse lesz, együtt dolgozva azokkal, akik a jegyekkel kapcsolatos problémák megoldását intézik.

Kulcsfontosságú szerep a Spectator Communications Coordinatoré, azaz a kommunikációs koordinátoré, aki az a személy, aki először fér hozzá a rendezvénnyel kapcsolatos információkhoz és azokat gyorsan és hatékonyan továbbítja a célközönséghez, ez esetben több tízezer szurkolóval áll kapcsolatban. A tartalom szempontjából is izgalmas a munkakör, mivel nem csak a meccsekkel kapcsolatos híreket kell eljuttatni a szurkolókhoz, hanem az Eb mérkőzéseit kísérő futballfesztivál (a városban zajló UEFA Festivál és Fan Zone-ban szervezett programok) eseményeiről is tájékoztatást kell adnia. Ezért a kommunikációs koordinátor szoros kapcsolatban áll majd a Főváros, a Puskás Aréna, az MLSZ és az UEFA munkatársaival.

Az Európa-bajnokság hazai mérkőzéseinek végéig szóló szerződések megkötése előtt az euro2020@mlsz.hu címen kell jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal. A beküldött CV-k közül az MLSZ munkatársai behívják személyes interjúra azokat, akiket megfelelőnek tartanak egyes feladatkörök ellátására. Ha a beszélgetés jól sikerül, a jelölt önéletrajzát az UEFA is megkapja, az Európai Szövetség pedig egy online interjú után dönti el, hogy alkalmas-e a jelentkező a munkára. Ezt követően nincs más hátra, mint a szerződés aláírása és az első munkanap a Puskás Arénában!

mlsz.hu