Elindult az Önkéntes Program a Női Bajnokok Ligája döntőjére!

2019.01.15

Magyarország egyre professzionálisabb a nagy sportrendezvények szervezésében, ugyanis a magyar főváros évről évre több és több kiemelt sporteseménynek ad otthont. Egy sikeres rendezvény megvalósítása jelentős mértékben függ az önkéntesektől, akik a rendezvény arcai és mozgatórugói, szerepük megkérdőjelezhetetlen.

Budapest még előzetesen elnyerte a 2019 - Európa Sportfővárosa címét, melynek köszönhetően rengeteg sportesemény kerül majd megrendezésre a fővárosban, mindemelett a labdarúgás is címlapot érdemel ebben az évben, hiszen a Női Bajnokok Ligája döntőjét is Budapesten játsszák le. Ezen rendezvény egyben az EURO 2020, vagyis egyik felvezető eseménye lesz a következő labdarúgó Európa-bajnokságnak, melynek egyszerre 12 különböző város lesz a házigazdája - köztük Budapest is.

A női BL döntőre 2019. május 18-án, 18:00 órai kezdettel kerül sor a Groupama Arénában. A rendezvényre a szervezők 130 lelkes, elkötelezett, 18. életévét betöltött és angolul minimum kezdő társalgási szinten beszélő önkéntes jelentkezését várják, összesen 11 különböző feladatterületre (akkreditáció, ceremónia, transzport, VIP és protokoll, média, projektmenedzsment, jogvédelem, társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság, szponzoráció, TV közvetítés, önkéntesmenedzsment).

A női BL-döntő megrendezése nagyszerű lehetőség arra, hogy hazánkban erősítsük és a fiatalabb generációk számára vonzóvá tegyük a női labdarúgást, továbbá fővárosunkat a figyelem középpontjába helyezzük Európa-szerte.

Az Önkéntes Program célja, hogy egy olyan sportszerető, a labdarúgáshoz kötődő önkéntes közösséget hozzon létre, amelynek tagjai szívesen látnak bele jobban a sportágba, valamint szívesen sajátítanak el új képességeket és kihívásokat. Mindezek mellett szeretnénk felhívni a figyelmet a női labdarúgásban és általában a sportban jelen és jelen nem lévő nőkre, a szerepükre és ennek fontosságára. Az önkéntesek nemcsak egy kiemelkedő rendezvény és egy elhivatott, nyitott közösség részévé válhatnak, hanem amennyiben bizonyítják rátermettségüket az eseményen, közvetlenül bekerülhetnek a 2020-as EB Önkéntes Programjába is.

A program minden olyan angolul kezdő társalgási szinten beszélő és nagykorú érdeklődő előtt nyitva áll, aki egy sokszínű, jó hangulatú közösség tagjaként szeretne életre szóló élményeket és új képességeket szerezni. Az Önkéntes Program mottója is erre utalva hívja a jelentkezőket: Élmény vár Rád - Önkéntesként is!

Amennyiben Ön is érdeklődik az Önkéntes Program iránt, ezen a linken jelentkezhet:

Fontos: A fentebb említett linken tudnak az érdeklődök regisztrálni, a regisztráció után egy visszaigazoló emailben kell megerősíteni a létrehozott fiókot. A fiókaktiválás után vissza kell menni a kezdő linkre és az ott történt bejelentkezés után lehet jelentkezni önkéntes programra.

mlsz.hu