Elindult az EURO 2020 Önkéntes Programja

2019.06.04

Az UEFA EURO 2020 Önkéntes Programjának célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson az UEFA EURO 2020 városaiban. Helyszínenként körülbelül ezer önkéntesre van szükség.

Az önkéntesek fontos szerepet játszanak abban, hogy a 2020-as Európa-bajnokság színvonalas, emlékezetes szórakozást nyújtson a szurkolóknak. Az önkéntesek az UEFA EURO 2020 arcai, akik kapcsolatban állnak a szurkolókkal és a látogatókkal, ők támogatják az esemény programjainak megvalósítását, az akkreditációtól a rendezvényekig, a közlekedéstől a médiáig, valamint a jegy- és meccsszervezéstől a nézők igényeinek kiszolgálásáig.

Az UEFA célja, hogy minden rendező ország aktívan részt vegyen az önkéntes programban, a kiválasztott önkéntesek felejthetetlen élmény részesei legyenek, pozitív képet közvetítsenek a labdarúgásról és másokat is ösztönözzenek az önkéntes munkára.

- Önmagában már az, hogy Budapest Európa-bajnoki mérkőzéseknek adhat otthon jövőre, óriási dolog - fogalmazott Lisztes Krisztián, a budapesti Eb-helyszín önkéntes nagykövete. - Ugyanakkor az a lehetőség, hogy valaki ennek tevőlegesen részese lehet, és belülről élhet meg egy ilyen óriási élményt, szerintem még fantasztikusabb. Azért álltam nagyon szívesen az önkéntesek mellé, mert biztos vagyok abban, hogy a jövő évi, részben budapesti Eb hatalmas élményt jelent majd mindenkinek, aki valamilyen módon érintett lesz benne. Az önkéntesek amellett, hogy segítenek a szurkolóknak életre szóló élményeket szerezni, maguk is hasonló élményekben részesülnek. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó hangulat alakul ki az önkéntesek táborában, és életre szóló barátságok köttetnek az Európa-bajnokság alatt.

Ne szalaszd el az esélyt, hogy egy olyan esemény részese legyél, amely egész Európát érinti! Regisztrálj most!

https://euro2020.mlsz.hu/onkentes

Ki jelentkezhet az önkéntes programba?

A pályázóknak:

- 2020. május 1-ig be kell tölteniük a 18. életévüket
- legalább társalgási szinten tudniuk kell angolul
- szabaddá kell tudni tenni magukat az interjúra, a képzésekre és a műszakokra.

Az EURO 2020 önkéntesének lenni számos előnnyel jár:
- speciális szakképzések
- Adidas teljes felszerelés
- az UEFA EURO 2020 Önkéntes Tanúsítványa
- ingyenes étel és ital ellátás
- UEFA EURO 2020 ajándéktárgyak
- új barátságok, életre szóló élmények
- szakmai tapasztalat
- részvétel az esemény utáni óriási "Köszönet"-partin
- további meglepetések.

                                                                                                           forrás: mlsz.hu