DBands Football Trainer Course©

2019.01.29

Fontos információ!

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az MLSZ szeptemberi határozata alapján, korlátozta a kreditpontos képzések díjának felső határát. A korábbi 39.900 Ft-os díjunk tartalmazott 1 DBands eszközt. A továbbiakban, a maximalizált 25.000 Ft-os díj csak a képzés díját tartalmazza, ami magában foglalja a nyomtatott jegyzetet és egy DBands pólót. A képzéshez gyakorló DBands eszközt biztosítunk a helyszínen, valamint 20% kedvezményt biztosítunk a képzés napján megrendelt DBands eszközökre.

Kinek ajánljuk?

A DBands Football Trainer ©képzésen elsajátítható tudásanyagot a labdarúgásban dolgozó edzőknek, - erőnléti és rehabilitációs,- koordinációs edzőknek ajánljuk, kiemelten azok számára, akik rendelkeznek bármely minősítésű UEFA licence-el. A képzést el lehet végezni UEFA licence minősítés nélkül is, amennyiben a jelentkező rendelkezik minimum OKJ-s sport irányú képesítéssel a fizikai képességek fejlesztésének területén.

Mit ad a DBands Football Trainer ©képzés?

Szakmailag:

A szakmai tudásanyag fő irányvonalai a labdarúgásban előforduló GYORSASÁGI MEGNYILVÁNULÁSOK forradalmian új megközelítésű fejlesztése atlétikus és labdás mozgásformákban, - valamint a labdarúgást érintő STABILIZÁCIÓS és KOORDINÁCIÓS RENDSZER labdarúgás specifikus fejlesztése.

Az eszköz nagyszerűsége, hogy az, a mindennapi labdarúgó specifikus edzésmunkába is beépíthető, a labdarúgó mozgásminták megváltoztatása nélkül, sőt annak előnyére.

Az eszközzel ezért - a jelenleg elérhető sportág specifikus képességfejlesztés legmagasabb szintje valósítható meg.

Certifikáció:

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉÉRT JÁRÓ OKLEVÉL MEGSZERZÉSÉÉRT AZ MLSZ EDZŐKÉPZŐ KÖZPONTJA

4 KREDITPONTOT ÍR JÓVÁ!

Képzési felszerelés tartalma:

1 db DBands póló

1 db nyomtatott képzési jegyzet

a képzés gyakorlati blokkjainak elvégzéséhez gyakorló DBands eszközt biztosítunk

Milyen eszköz a DBands?

A DBands, azaz a Dynamic Bands a rugalmas ellenállások új generációs eszköze, melynek robbanásszerű elterjedése figyelhető meg az utóbbi években, minden olyan sportágban, ahol a motorikus képességek fejlesztése kiemelt fontosságú feladat.

Jellemzői

Térd fölé, előre és hátulra felcsatolható, két rövid gumikötél egyidejű ellenállásának legyőzésével működő, - a láb és csípő izomzat kinetikus, - a core stabilizációs és mozgató erejét kihasználó, - robbanékonyságot, dinamikát és gyorsaságot fejlesztő eszköz.

A DBands Football Trainer Course tematika:

Vizsga, oklevél

A Képzést követően a Résztvevőnek vizsgát kell tennie. A vizsga minden esetben két gyakorlatsor bemutatását jelenti, amelyről a Résztvevőnek videó anyagot kell készítenie. A Résztvevő az elkészült videó anyagot a Résztvevő saját Facebook oldalára vagy a privát Youtube oldalára kell feltöltenie és csak a linket köteles a Szolgáltatóval, illetve a Szervezővel megosztania. A Résztvevő tudomásul veszi, hogy a videó anyagot sem a Szolgáltatónak, sem a Szervezőnek nem kell elküldenie. Ha a Résztvevő mégis így tenne, akkor a vizsgaanyag megtekintés nélkül törlésre kerül, amelyről a Résztvevőt e-mail útján értesítik.

Amennyiben a Résztvevő a videó anyag elkészítése során más harmadik személyt is bevon, akik láthatóak vagy hallhatóak a videó anyagban, a Résztvevő köteles tiszteletbe tartani harmadik személyek személyhez fűződő jogait és az ő beleegyezésük nélkül a videó anyagot sem elkészíteni sem felhasználni nem jogosult a Résztvevő, ideértve annak megosztását a Szolgáltatóval, illetve a Szervezővel. Amennyiben ezen szabályokat a Résztvevő megszegi és ezáltal kárt okoz a Szolgáltatónak vagy a Szervezőnek, úgy azt köteles azt maradéktalanul megtérítenie.

A gyakorlatsor időtartama max. 30 - 60 másodperc, olyan gyakorlati elemek bemutatásával, amely a Résztvevő edzői kreativitását tükrözi, a képzésen gyakorolt elemektől különbözik, vagy továbbfejlesztett változat. A vizsgavideók elkészítésére a képzéstől számított 5 munkanap áll Résztvevő rendelkezésére az anyag elkészítéséhez és elérhetővé tételéhez. A vizsgaanyagot a képzés oktatói véleményezik, majd a sikeres vizsgaanyag elkészítését követően Szervező postai úton küldi el Résztvevő részére a nyomatott oklevelet.

Az oklevél kiállítója a GaraSport Kft. A képzés elvégzéséért járó oklevél megszerzéséért az MLSZ Edzőképző Központja 4 kreditpontot ír jóvá. A kreditpontok jóváírására vonatkozó kérvényt Szervező küldi meg az MLSZ részére.

                                                                                                             forrás: garasport.com