MLSZ - Továbbra is Bozsik Központ minősítési státusszal működünk!

2018.07.11

Tájékoztató az alközponti besorolású sportszervezetek változásáról

az MLSZ egy országosan egységes kritériumrendszer alapján felmérte a 2017 nyara óta alközponti státuszban szereplő egyesületek OTP Bank Bozsik Egyesületi Programban elvégzett munkáját és minőségét, majd az eredmények alapján szűkítette azok körét.
A felmérésen résztvevő 71 klub közül 42 ment át a rostán, amelyek így a jövőben Bozsik Központ minősítési státusszal működhetnek tovább.
Felhívjuk valamennyi egyesület figyelmét arra, hogy a felmérés eredménye nem érinti az átigazolási szabályzatra és a működési költségtérítésre vonatkozó, jelenleg érvényben lévő szabályozást, így a felmérésen résztvevő mind a 71 klub a korábbi státuszának megfelelően vehet részt a 2018 nyári és 2019 téli átigazolási időszakban.
További fontos információ, hogy a felméréshez kapcsolódó Bozsik központi státusz semmilyen támogatási formára nem jelent többletjogosultságot, tekintettel az egységes produktivitási rendszer és TAO-alaptámogatási rendszer 2018-ban történt bevezetésére.

A felmérés és a soron következő hónapok működésének tapasztalatait az MLSZ felülvizsgálja és a minősítési rendszer esetleges módosításaira vonatkozó javaslatait legkésőbb 2019. április 30-ig beterjeszti az MLSZ Elnöksége elé.

pest.mlsz.hu