Augusztus 5-ig lehet nevezni a regionális futsalbajnokságokra

2019.08.03

Ezúton értesítjük a sportszervezeteket, hogy 2019. augusztus 5-éig lehet nevezni az MLSZ-központ által kiírt és hét megye által szervezendő 2019/2020. évi férfi felnőtt regionális futsalbajnokság(ok)ra. A nevezéseket az MLSZ informatikai rendszerén (IFA-rendszer) keresztül kell benyújtani; a pontvadászat a futsal fülön és az MLSZ versenyei között található.

Idén újításként központilag kell nevezniük a 2019/2020. évi férfi felnőtt regionális futsalbajnokság(ok)ban indulni szándékozóknak, s a jelentkezők elsősorban területi alapon lesznek szétosztva a később kialakítandó csoportokba - lényegileg úgy, mint az NB III-as labdarúgó-bajnokság esetében.

A pontvadászatokat alapesetben hét megyei igazgatóság (a budapesti, valamint a Csongrád, a Fejér, a Győr-Moson-Sopron, a Heves, a Pest és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei) szervezi és bonyolítja majd le. A tervezett alapbeosztások szerint az egyes szervező megyei igazgatóságokhoz az alábbi székhelyű klubok tartoznának:
Budapesti és Pest Megyei Igazgatóság: budapesti és Pest megyei;
Csongrád Megyei Igazgatóság: Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyei;
Fejér Megyei Igazgatóság: Baranya, Fejér, Somogy, Tolna és Veszprém megyei;
Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság: Győr-Moson-Sopron, Komárom, Vas és Zala megyei;
Heves Megyei Igazgatóság: Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyei;
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság: Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei.

Az alap-versenykiírás megtalálható az MLSZ dokumentumtárában, míg az egyes bajnokságok konkrét versenykiírásait a szervező igazgatóságok teszik majd közzé honlapjaikon.

pest.mlsz.hu