HÍREINK

Közlemény

2020.11.13

Kedves Játékosaink, Tisztelt Szülők, Hozzátartozók és Vendégeink!

Egyesületünk két vezetője a Rádió Szentendre, Iránytű című műsorának vendége volt. Az alábbi linkre kattintva hallgatható meg a beszélgetés:

Szeptember 30-a fontos mérföldkő volt a Dunakanyar SE életében. Az legnagyobb szentendrei labdarúgó utánpótlás egyesület ünnepélyes ceremónia keretében régiós kiemelt partneri együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal.A rendezvényt a Dunakanyar SE társelnöke Egervári Zsolt nyitotta meg és megemlítette személyes kötődését a...

Augusztus 31-én kora este került sor az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Küldöttválasztó ülésére, díj és oklevél-átadó ünnepségére. Az esemény során díjazták a 2018-19-es szezon legjobb csapatait. Egyesületünk a futsal bajnokságban elért eredményei alapján részesült elismerésben. Egy arany (U13) és két ezüst (U20 és U17) érmet szereztünk az akkori...

a) személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen magatartásából erednek;

Az iskola végeztével elindultak a Dunakanyar SE nyári táborai a Kőzúzó utcai sportpályán. Az első héten a 2006-os és a 2007-es korosztályaink rúgták a bőrt. Felszabadult, jókedvű srácok, változatos, hangulatos és technikás feladatok, izgalmas mérkőzés játékok jellemezték a tábor napjait. A hét fénypontját Torghelle Sándor látogatása jelentette. A...

Az országgyűlés döntéseivel összhangban a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége is visszavonta a hazai futballmérkőzésekre vonatkozó korlátozásokat, biztonsági intézkedéseket, melyeket a járvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott.

Az immunrendszer képes a szervezetben lévő saját és idegen anyagok elkülönítésére, esetleges tolerancia (tűrés) kialakítására, szükség esetén eliminációjára (eltávolítására). Legfontosabb feladata a különböző fertőzések és daganatok elleni védekező mechanizmusok kialakítása és véghezvitele (Simon, 2005).

A helyes testtartásunk alapja az erős, stabil izomrendszer. A mai kor legnagyobb ártalma a sok ülés, a mozgatórendszer nem megfelelő használata. Tartó-, poszturális izmaink elgyengülnek, szerepüket, feladataikat elvesztik.

Online edzés

2020.03.31

Online feladatok otthoni edzéshez, nyújtáshoz! Te hogyan készülsz a visszatérésre? Ne feledd, tartsd formában az erőnléted!

Az elmúlt időszakban több olyan rendkívüli intézkedést rendelt el a kormány a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, melyek elengedhetetlen szegmense a közösségi érintkezések csökkentése, esetlegesen azok megszüntetése.