FRISS HÍREINK

Mozdulj meg értük! Jótékonysági Mikulásfutás a Duna korzón 2018. december 8-án. Nevezési díj tartós élelmiszer. A táv sétálva és babakocsival is teljesíthető!

Szentendre Város Önkormányzat és a Szentendréért Közalapítvány Adventi Ajándékozás címmel közös pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy 100 szentendrei gyermek jusson karácsonyi ajándékhoz és vegyen részt családjával egy szép adventi ünnepségen a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében.

A karácsonyi adománygyűjtés immár 5. alkalommal kezdődött el ünnepi köszöntővel és a Welldance táncosaival 2018. december 1-jén a Castrum Centerben, a MikulásGyár szentendrei gyűjtőpontjában. Adományosztás: 2018. december 21-én, pénteken 12.00-17.00 óráig a Castrum Center rendezvénytermében.

Télen a nagypályás labdarúgást felváltja a kispályás futsal bajnokság. Tegnap már U13-as csapatunk lejátszotta első két mérkőzését, ám hétvégén jön a többi korosztály. A sort az U15-ös csapatunk kezdi meg szombaton:

Csapatainknak a tegnapi nappal elkezdődött a futsal bajnokság. U13-as csapatunk kezdte az idényt két győzelemmel a Vác Futsal SE II. és a Dunakanyar Régió UFC II. ellen.